KABINETIT

Kokoustilat sekä juhlatilat ja kurssit

Tilamme on suunniteltu erityisesti liikuntakursseja varten. Voit vuokrata koko huoneiston, jolloin sinulla on käytössäsi kaikki majoitustilat (max. 15 henkilöä) sekä keittiö ja oleskeluhuone. Huoneiston lisäksi voit varata ison yli 100 neliön kokouskabinetin, joka muovautuu loistavasti myös liikuntatilaksi. Lisäksi täydellisesti varusteltu kuntosalimme on käytössäsi vierailun ajan. 

Meillä voit järjestää yrityksen kokoukset ja tykypäivät sekä varata tilat juhlakäyttöön esimerkiksi polttareihin, syntymäpäiviin tai valmistujaisiin. Varattavissa ovat Stone Kabinetti sekä The Underground Star. 

Kysy rohkeasti lisätietoja, autamme löytämään juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan ratkaisun!

Stone Kabinetti

Stone Kabinetissa pidät liikunnan ja hyvinvoinnin kursseja, kuten jooga, pilates, zumba. Teatteri, ilmaisu, viestintä, liikunta, tanssi ja musiikki, kauneus ja terveys ja ravinto... Tiloissamme onnistuvat kurssit kuin kurssit!

Järjestämme Superkunto- ja pyöräilykursseja viikonloppuretriitteinä. Lisätietoja löydät sivustoltamme.

Stone Kabinetissa vietät firman kokoukset, esittelyt ja tilaisuudet. Tilaan voidaan yhdistää myös saunaosasto ja erilaista ohjattua liikuntaa esim. spinning, zumba, jooga...


The Underground Star

Viihtyisä noin 50 neliö suuruisessa vastavalmistuneessa kokoustilassamme järjestät juhlat, tapahtumat ja kokoukset. Tilamme on erittäin viihtyisä ja kodikas kokonaisuus, joka erottuu tyypillisten kokoustilojen joukosta edukseen. Käytössäsi myös erittäin iso ulkoterassi. Kiinteistöllämme on iso, maksuton parkkipaikka aivan ulko-ovien edessä.


Ruokaryhmä antaa istumatilaa max. 11 henkilölle. Avokeittiö- saareke- ruokahuone-olohuone-yhdistelmä on yhtä, avoinaista kokonaisuutta joka mahdollistaa sujuvan keskustelun vieraiden kesken. Käytettävissä on iso, hyvin varusteltu keittiö saarekkeineen. Voit tuoda omat juomat ja ruoat mukanasi tai tilata kauttamme tarjottavat kaikenlaisiin tapahtumiin (myös erikoisruokavaliot). Kokoustilamme on varusteltu taulutelevisiolla, fläppitaululla ja äänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Käytettävissä on myös Wifi-verkko veloituksetta.


Tilaan on erillinen sisäänkulku ja kesäisin sisäpihallemme voidaan kattaa terassi.
Ryhmäliikuntatiloissamme järjestyvät myös liikunnalliset tykypäivät ja -juhlat tai muut toiminnalliset tapahtumat.

Polttarit, synttärit, valmistujaiset, kick off, esittelyt, myyntitilaisuudet...